1:1-coachingforløb: Fra Talent til Drømmejob

– Et personligt coachingforløb for dig som er jobsøgende

 

Til dig som drømmer om at få et godt job, 

hvor du lykkes, trives og har work-life-balance

 

 Få et fantastisk job og det arbejdsliv, 

som du drømmer om!

 

I dette personlige 1:1-coachingforløb får du konkrete redskaber og bliver taget igennem en proces, der lærer dig, hvordan du bliver en attraktiv kandidat til dit drømmejob, og hvordan du skaber et fantastisk arbejdsliv – med udgangspunkt i den, du er!

Du lærer, hvordan du finder et skønt job og skaber dig et godt arbejdsliv, der passer til den, du er – og ikke den anden vej rundt!

Du får de redskaber, du har brug for, for at gå fra at være ledig til at lande et godt job og få et fantastisk arbejdsliv, hvor du lykkes, trives og oplever work-life-balance.

 

Coachingforløbet er for dig:

 • Der er ledig, og som må erkende, at det med at få et job ikke er helt så let, som du troede, selvom du sidder klar og brændende ønsker dig at komme i gang med at arbejde
 • Som er ledig og som inderligt ønsker at få dig et godt job og et godt arbejdsliv, hvor du lykkes, trives og har work-life-balance
 • Der har været ledig i kortere eller længere tid, og som er begyndt at tvivle på, om du nogensinde vil få et spændende job, der passer til den, du er – eller i det hele taget bare vil få et job
 • Det er også for dig, der er begyndt at blive usikker på, om du har noget unikt og særligt at tilbyde, som virksomhederne har brug for. Tro mig, det har du og ja, det har de!
 • Og for dig, som er nyuddannet (eller snart bliver det), og som har svært ved at få foden indenfor på arbejdsmarkedet på trods af din gode uddannelse og en motivation så høj, at den rækker helt ind i skyerne
 • Der er mega frustreret over at være ledig og bare gerne vil have et godt job ASAP! Og som ikke har tid eller tålmodighed til at vente halve og hele år på selv at finde ud af, HVAD du skal gøre HVORNÅR for at finde det for dig rigtige job
 • For dig, der generelt bare føler dig overvældet og forvirret over din jobsøgningsproces, og som mangler mål, retning og støtte i jobsøgningsprocessen, så du kan lande et godt job
 • For dig, der sjældent bliver kaldt til jobsamtaler, selv efter at du har brugt timevis på at lave en god ansøgning. Eller hvis du kommer til samtaler, så har du svært ved at brænde igennem. Du bliver altid nummer 2 eller 3 til jobbet

 

Hvad kræver det at finde et godt job og få et fantastisk arbejdsliv?

Som ledig kan det være udfordrende at finde ud af præcist, hvad der skal til for, at man kan lande et godt job. Du arbejder sikkert ihærdigt på at lave nogle gode ansøgninger og målrette dit CV, så det passer til de jobs, som du søger. Du sender garanteret ansøgning efter ansøgning og tænker og tror hver eneste gang, at nu må der da komme hul igennem for ”… det job er jo lige mig”. Måske bliver du endda kaldt til samtaler?

Men dag efter dag ender du med at sidde skuffet tilbage, fordi du endnu en gang har fået afslag på dine ansøgninger. Eller fordi du endnu en gang var til samtale uden at få jobbet…

Du har måske prøvet at gøre alt hvad dine venner, din familie og din A-kasse har foreslået, at du skal gøre? Du har finpudset dit CV, gjort dine ansøgninger endnu skarpere, taget til kaffemøder med dit netværk, søgt job bredere end lige det, du er uddannet til eller har erfaring indenfor og 1000 andre ting. Uden det dog endnu har resulteret i et job.

Og for hver dag vokser din frustration… Og måske begynder du at frygte, om du nogensinde finder dig et godt job – eller bare et job?

Når man er ledig og brændende ønsker sig et job, kan det næsten føles som om, at man står foran en høj glasmur, der forhindrer én i at få et job. Man kan se igennem muren og se, at der findes jobs derude, og man vil rigtig gerne have et af disse jobs, men man kan simpelthen ikke finde ud af, HVAD der skal til for, at man kan få det. Man synes måske, at man har prøvet alt, og alligevel står man stadig uden job.

 

 

Lad mig fortælle dig, hvordan du forcerer muren og får dig et godt job og et fantastisk arbejdsliv…

For et sted i glasmuren findes der en smuk glasdør, og det er lige præcis den, som du skal gå indad for at være i stand at finde det for dig rigtige job. På denne dør sidder der imidlertid en elektronisk lås og for, at døren kan åbnes og du kan gå igennem den, skal der indtastes en 7-cifret kode.

Hvert tal i den 7-cifrede kode repræsenterer et vigtigt element i din jobsøgning, dvs. noget, som du som jobsøgende skal gøre for at være sikker på, at du kan lande det gode job og få det fantastiske arbejdsliv. Der er 7 trin, som du skal igennem for at komme igennem glasdøren og lande det gode job, hvor du har mulighed for at lykkes samtidig med, at du trives og har work-life-balance.

og den gode ansøgning eller det finpudsede CV er ikke en del af denne 7-cifrede kode.

Det kommer ved siden af, men bestemt ikke i første række.

Er gode ansøgninger og et finpudset CV så slet ikke vigtigt?

Jo, det er vigtigt!

Men det at finde sig et godt job og få et fantastisk arbejdsliv er faktisk en indefra-udefra proces.

Hvis du ikke starter med at finde ud af, HVEM du er som person, HVAD du præcist er god til, og HVAD som falder dig naturligt, og hvis du ikke er fuldstændig klar på HVILKET JOB og ARBEJDSLIV, du drømmer om, vil du risikere at jagte de forkerte jobs. Jobs, som ikke passer til den du er, og det du har flair for, og det du er god til.

For det første er der stor sandsynlighed for, at du ikke kommer i betragtning til disse jobs, og det kan trække din jobsøgning i langdrag og blive en bekostelig affære med hensyn til tid, penge, selvtillid og livsglæde.

Skulle du få jobbet, vil det sandsynligvis være svært for dig at lykkes – eller du skal måske kæmpe urimeligt meget for at opnå selv små resultater, og det vil gå udover din trivsel og din work-life-balance. Det kan ikke alene ødelægge din arbejdsoplevelse her og nu, men det kan også sætte dybe og varige spor i din karriere.

Når du tager udgangspunkt i hvem du er, samt hvad dit talent og dine unikke kompetencer er, og går efter dit drømmearbejdsliv, vil din jobsøgningsproces blive kortere, mere målrettet og effektiv og være medvirkende til, at du hurtigere lander et fantastisk job. Din personlige rejse frem mod jobbet vil helt sikkert også blive sjovere, mere spændende og vil ende med at være en berigende oplevelse!

 

 

Okay, men hvordan ser den 7-cifrede kode, der åbner glasdøren til et godt job og fantastisk arbejdsliv, så ud? Og hvordan finder jeg denne kode?

Lad os starte med det sidste spørgsmål.

Lige nu har du 2 muligheder for at finde den 7-cifrede kode til glasdøren:

 • Du kan tage den lange vej og selv forsøge at finde ud af, hvad der skal til for at lande et rigtig godt job, som du vil trives i. Det kan komme til at tage rigtig lang tid og koste på både selvtilliden og økonomien. Eller…
 • Du kan vælge at lade mig guide dig igennem en konkret og målrettet proces, der viser dig, hvordan du får et fantastisk job – og støtter dig i at få det. Det er helt sikkert en kortere vej og garanteret også sjovere og mere opløftende for dig end selv at forsøge at finde vejen.

Hvis du vælger det personlige coachingforløb, så ser vejen sådan ud:

 

Modul 1:

Find dit unikke talent og dine helt særlige kompetencer

 

 

Modul 2: 

Bliv lazerskarp på hvad dit drømmejob er

 

 

Modul 3:

Justér dit mindset til jobsucces

 

Modul 4:

Find din drømmearbejdsplads – og hvordan du får foden indenfor

 

Modul 5:

Optimér din jobsøgningsproces

 

Modul 6:

Få dit talent til at skinne

 

Modul 7:

Sådan videreudvikler du dit talent

 

Hvis du tilmelder dig coachingforløbet og implementerer de redskaber, strategier og indsigter, som du får undervejs, vil du efter forløbet vide:

 • Hvad dit unikke talent, dit specielle bidrag og dine helt særlige kompetencer er
 • Hvordan dit drømmejob, dit drømmearbejdsliv og din drømmevirksomhed ser ud – og hvordan du får foden indenfor
 • HVAD du præcist skal gøre HVORNÅR for at lande et fantastisk job
 • Hvordan du overkommer forhindringer og overvinder setbacks i din jobsøgningsproces
 • Hvordan du holder dig groundet og har indre ro – også selvom dit liv umiddelbart virker kaotisk og turbulent
 • Hvordan du får dit talent til at skinne – og bliver attraktiv for arbejdsgiverne
 • Hvordan du videreudvikler dit talent, så din markedsværdi OG din trivsel øges
 • Hvordan du laver en god ansøgning og et godt CV, der kan sparke døre ind, hvor du troede, det var umuligt
 • Hvordan du håndterer din jobsøgningsproces på en systematisk og effektiv måde – både nu og senere i din karriere

… Og, hvis du ikke allerede har landet et godt job, så er det sandsynligvis på vej…

 

Tidligere deltagere har desuden fået dette ud af forløbet:

 • Føler sig nu værdifulde, dygtige og kompetente
 • Har fået mere selvtillid og en større tro på sig selv og egne evner
 • Skammer sig ikke længere over hvem de er, men er stolte af hvem de er og hvad de kan bidrage med
 • Et større selvværd – og med det en bedre evne til at gå efter det de ønsker og sige nej tak til det, de ikke ønsker
 • Er blevet mere glade og kan grine og nyde livet igen – også under jobsøgningsprocessen
 • Mindre stress, angst og bekymringer omkring fremtiden, og hvordan de skal håndtere den
 • En kæmpe gennemslagskraft i ansøgninger og ved samtaler – og i arbejdslivet efterfølgende
 • De er blevet i stand til at stå i deres fulde power
 • De har endelig fået øje på deres fulde potentiale – og er godt i gang med at indfri det
 • At det er lykkedes dem at få et godt job og et fantastisk arbejdsliv
 • Behandler sig selv bedre end de nogensinde før har gjort – samtidig med de skaber resultater

 

Min personlige historie og hvorfor kan jeg hjælpe?

Min historie starter præcis, hvor du står nu, nemlig som ledig.

Efter endt uddannelse og nogle år på arbejdsmarkedet (inkl. en barsel), flyttede jeg fra Fyn til Sjælland, og i den forbindelse opsagde jeg mit job. Finanskrisen var på det tidspunkt netop brudt ud og tusindvis af medarbejdere blev fyret rundt om i hele landet. Også mit arbejdsområde (HR-området) var hårdt ramt.

Alligevel var jeg fuld af gå-på-mod og glædede mig sindssygt meget til at finde et nyt job og komme i gang med at arbejde.

Fuld af entusiasme gik jeg derfor målrettet i gang med at søge job. Jeg fik skrevet nogle gode ansøgninger og finpudset mit CV, og fik sendt en masse ansøgninger afsted. Jeg kom til en del samtaler – uden at det dog resulterede i et job.

Som tiden gik, gik der dog længere og længere tid mellem indkaldelserne til samtalerne. Og min frustration over ikke at have et job, voksede i takt med at min ledighedsperiode blev længere. På trods af at jeg implementerede tonsvis af strategier, tips og råd fra venner, familie, A-kassen og mit netværk, stod jeg stadig uden job. Det var nok den sværeste og mest udfordrende periode i mit liv.

For hvad jeg ikke vidste på det tidspunkt – og som jeg ville ønske, at jeg havde vidst – var, at det med at finde et job ikke bare er en udefra-proces, hvor du søger job indenfor det felt, som du har taget en uddannelse indenfor. At finde et godt job, der passer til den du er, er ALTID en indefra-udefra-proces.

Efter at jeg havde været ledig i et år, besluttede jeg mig for at tage skeen i egen hånd og gøre det, JEG mente ville kunne give mig job. Jeg gik i gang med at designe min egen indefra-udefra proces, hvor jeg blev klogere på, hvem jeg var, hvad jeg havde at tilbyde, og hvilke arbejdsopgaver jeg gerne ville arbejde med. Og ikke så underligt fik jeg snart herefter et job.

Det blev startskuddet til den proces, som jeg her tager dig igennem. Processen har jeg siden videreudviklet i takt med, at jeg har fået flere erfaringer omkring, hvad der skal til for at lande et godt job og få et fantastisk arbejdsliv.

Det tog flere år inden jeg fandt min rette hylde, men i dag kan jeg glad og stolt fortælle, at jeg har et arbejdsliv, som jeg ELSKER!

Jeg har bestemt ikke gået den lige vej til mit drømmejob. Faktisk har jeg nok lavet alle de fejl, som jeg overhovedet kunne lave i forhold til at finde et godt job og et skønt arbejdsliv, der passer til den, jeg er.

Til gengæld betyder det, at jeg ved, HVAD der skal til for at lande et godt job og få et fantastisk arbejdsliv. Og at jeg kan hjælpe dig uanset, hvilke udfordringer du står med i din jobsøgningsproces, fordi jeg har selv været der og fandt en løsning på disse udfordringer. Jeg har gjort det for mig selv og for mine klienter.

Foruden min egen erfaring som jobsøgende, har jeg også siddet på den anden side af skrivebordet og været med til at rekruttere medarbejdere. Derfor kender jeg også processen fra arbejdsgivers side.

Mit ønske for dig er, at din proces med at lande et godt job og få et godt arbejdsliv vil blive en helt del kortere og meget mindre smertefuld end min egen rejse har været. Jeg håber, at du vil lade mig vise dig vejen…

 

Forløbet er lavet til dig, der:

 • Kæmper, bakser og bøvler med at finde det for dig rigtige job
 • Føler, at du løber rundt som en høne uden hoved for at forsøge at få job.
 • Savner hjælp, støtte og retning, så du ikke mere er i tvivl om, hvad du skal gøre hvornår for at få et fantastisk job
 • Føler dig træt og drænet af at søge job, og ville ønske, at jobsøgningen var en sjovere, mere spændende og opløftende proces
 • Føler dig helt alene med din udfordring med at finde et godt job, der passer til den, du er
 • Synes du har prøvet ALT for at få et job og nu er løbet tør for gode idéer
 • Er klar til at tage 100% ansvar for din jobsøgningsproces og for at lande et fantastisk job
 • Ved at quick fixes ikke findes og er klar til at gøre det, der skal til for at lykkes
 • drømmer om at udskifte frygt og bekymringer med en solid tiltro til, at du nok skal lykkes med at finde et godt job
 • Er klar til at bruge tid på at gribe din jobsøgning rigtigt an!

 

Der er kun 4 pladser på forløbet ad gangen! Skal én af disse pladser være din? Så skynd dig at tilmelde dig lige NU ved at klikke her!

 

Hvad får jeg, hvis jeg melder mig til dette personlige coachingforløb?

Dette personlige 1:1-coachingforløb er designet til at tage dig igennem den indefra-udefra-proces, der er nødvendig for at få et godt job, hvor du lykkes, trives og har work-life-balance.

Du vil blive mødt lige præcis der, hvor du er i din jobsøgningsproces, og jeg vil give dig den støtte, som du har brug for, for at lykkes med at lande det for dig gode job, der passer til den, du er.

Forløbet består af 7 moduler med hver sit overordnede tema og tager typisk mellem 3,5 og 7 måneder afhængigt af, hvordan sessionerne lægges.

Hvert modul består af:

 • Én VIP-dag, hvor et nyt tema introduceres og du guides trygt og målrettet igennem relevante øvelser og coachende spørgsmål (varighed 3 timer med øvelser, refleksionstid og indlagte pauser).
 • En coachingsession, der normalt afholdes ca. 1 uge efter VIP-dagen (varighed 1 ½ til 2 timer). Her coacher jeg dig på, hvordan du overvinder eventuelle indre og ydre forhindringer, der er opstået i forbindelse med din jobsøgning. På den måde sikrer du dig, at du ikke mere går i stå i din jobsøgningsproces.
 • Hjemmearbejde, som du vil have 2-4 uger til at løse afhængig af hvordan coachingsessionerne lægges.

Modulerne er:

 • Modul 1: Find dit unikke talent og dine helt særlige kompetencer
 • Modul 2: Bliv lazerskarp på hvad dit drømmejob er
 • Modul 3: Justér dit mindset til jobsucces
 • Modul 4: Find din drømmearbejdsplads – og hvordan du får foden indenfor
 • Modul 5: Optimér din jobsøgningsproces
 • Modul 6: Få dit talent til at skinne
 • Modul 7: Sådan videreudvikler du dit talent

 

Du får også det her:

 

Bonus nr. 1: Gennemgang og feedback på din ansøgning

Jeg gennemlæser en af dine ansøgninger og giver dig helt konkret feedback på, hvad der virker rigtig godt, og hvad der kan blive bedre for, at du kan overbevise virksomheden om, at du er din idéelle kandidat til jobbet.

Husk, at du måske skal skille dig ud fra flere hundrede ansøgere, og at det gælder om at levere en kort og præcis ansøgning, der giver virksomhederne lyst til at indkalde dig til samtale.

Du retter ansøgningen til og sender den tilbage for endnu en gennemlæsning og feedback, hvis der er behov for det.

Værdi kr. 3.860,- 

 

Bonus nr. 2: Gennemgang og feedback på dit CV

Det er afgørende, at din CV fremstår knivskarpt i forhold til det job, som du søger. Det er nemlig det første rekrutteringskonsulenten læser og i første omgang bruger de som oftest kun 30 sekunder på at skimme dit CV igennem, inden de vælger, om du skal gå videre i processen!

Jeg gennemlæser et af dine CV’er og giver dig feedback på, hvad der er godt og hvad der kan blive endnu bedre.

Du retter CV’et til og sender det tilbage til endnu en gennemlæsning og feedback, hvis der er behov for det.

Værdi kr. 3.860,-

 

Bonus nr. 3: Samtaleforberedelse

Første -og andensamtalerne er dem, der i sidste ende afgør om det er dig eller en anden person, der løber med jobbet! Derfor gælder det om at være godt forberedt til samtalerne, så du ikke pludselig bliver overrumplet af spørgsmålene og ikke ved, hvad du skal svare.

Derfor får du en interviewguide med de spørgsmål, som rekrutteringskonsulenten og din kommende leder sandsynligvis kommer til at stille dig under jobsamtalerne. Du skriver svarene i interviewguiden, og så læser jeg dine svar igennem og giver dig feedback.

Værdi kr. 3.860,-

 

Ja tak! Jeg melder mig til lige nu ved at klikke her og håber, at én af de 4 pladser på coachingforløbet bliver min!

 

 

 Hvad arbejder vi mere præcist med på dette coachingforløb?

 

Modul 1:

Find dit unikke talent og dine helt særlige kompetencer

Alle mennesker har – uden undtagelse – en unik gave – et unikt talent, og nogle helt særlige værdifulde kompetencer, der kan gøre en forskel i verden. I dette modul finder du ud af, hvad dit unikke talent og din helt særlige gave er, ligesom du vil blive klar på hvad dine unikke kompetencer er.

Hvis du ikke kender dit unikke talent og dine særlige kompetencer, vil du have svært ved at skrive gode ansøgninger (og dermed vil du blive kaldt til færre samtaler), ligesom du vil mangle gennemslagskraft ved samtalerne, fordi du ikke ved, hvad der gør dig til en særlig dygtig medarbejder.

Eller værst af alt: Du vil jagte det forkerte job! Det vil i bedste fald trække din jobsøgningsproces i langdrag eller i værste tilfælde ende med, at du får det forkerte job (brrrrr!).

Når du søger med udgangspunkt i den, du er, vil din jobsøgningsproces blive kortere og mere effektiv, og din gennemslagskraft øges markant. Det øger sandsynligheden for, at du hurtigere lander et fantastisk job.

 

Modul 2:  Bliv lazerskarp på hvad dit drømmejob er

På dette modul hjælper jeg dig med at tune ind på, hvordan dit drømmejob ser ud nu og her med udgangspunkt i den du er, og hvor du befinder dig i dit liv.

Du vil blive klar på, hvilke arbejdsopgaver, type af ansvar og øvrig jobsammensætning du VIRKELIG drømmer om (ikke bare hvad du tror, at du drømmer om). Og du vil blive klar på, hvordan rammerne for dit arbejdsliv skal se ud, hvis du skal være i stand til at skabe de bedst mulige resultater, samtidig med at du trives og har work-life-balance.

Dette skridt er total afgørende for, at du lander et godt job så hurtigt som muligt! For ligesom en fodboldspiller ikke kan ramme målet, hvis hun ikke ved, hvor målet er, så kan du ikke finde det for dig rigtige job, hvis du ikke ved, hvad du VIRKELIG kigger efter.

 

Modul 3:

Justér dit mindset til jobsucces

I dette modul guider jeg dig mod at få et støttende mindset, der hjælper dig i jagten på at lande et fantastisk job og det skønne arbejdsliv.

Uden et støttende mindset, vil du have tendens til at blive i din komfortzone og ikke turde gå efter det job eller det arbejdsliv, som du virkelig drømmer om. Og du vil også ubevidst komme til at sabotere din egen indsats for at lande drømmejobbet, selvom du virkelig forsøger at lykkes!

Du vil også lære konkrete metoder til at håndtere negativ indre dialog (ja, vi har den alle), så den ikke længere saboterer din indsats for at finde et godt job.

Du vil blive mere positiv, glad og fuld af gå-på-mod og handlekraft, hvilket hurtigere vil bringe dig nærmere det gode job.

 

Modul 4:

Find din drømmearbejdsplads – og hvordan du får foden indenfor

I dette modul samler vi trådene fra de forrige moduler og definerer, hvilken type arbejdspladser, der passer til den, du er, det du gerne vil arbejde med, og der hvor du er i dit liv.

Du lærer systematisk og effektivt at definere virksomhedernes udfordringer og behov, og du lærer at matche dine kompetencer op imod disse behov, så du aldrig mere er i tvivl om, HVAD du kan tilbyde virksomhederne.

Du lærer også, hvad du skal gøre for at få en fod indenfor hos din drømmevirksomhed – uden at give køb på, hvem du er!

 

Modul 5:

Optimér din jobsøgningsproces

På dette modul arbejder vi med at optimere din jobsøgningsproces. Du lærer at bruge din tid og din energi på den bedst mulige måde, så du hurtigt som muligt kan lande et skønt job.

Du lærer, hvordan du planlægger din tid og din jobsøgningsproces bedst muligt, så der både er tid til jobsøgning og noget af det, der fylder dig med energi. Du lærer også, hvordan du siger farvel til overspringshandlinger og eksekverer målrettet på din plan samtidig med, at du trives og har work-life-balance.

Endelig lærer du, hvordan du håndterer og overvinder forhindringer og setbacks i din jobsøgningsproces – for ja, de vil komme, og så er det godt at vide, hvordan du håndterer dem, så du ikke går i stå og stopper med at søge jobs.

 

Modul 6:

Få dit talent til at skinne

For at du kan lande et fantastisk job, er det vigtigt, at du fokuserer på at få dit talent til at skinne. Det er ikke nok, at du har en unik viden og et specielt talent, hvis du ikke er i stand til at vise det for omverdenen og potentielle arbejdsgivere på den bedst mulige måde.

I dette modul arbejder vi med, hvordan du højner dit energiniveau, så du kan stå i din fulde power i din jobsøgningsproces. Og vi arbejder også med, hvordan du finder din selvtillid, så dit unikke talent lyser på lang afstand!

Du vil få mere energi, selvtillid og begynde at stå endnu mere i din fulde power. Vær klar til at din gennemslagskraft, dine resultater og din trivsel stiger markant.

 

Modul 7:

Sådan videreudvikler du dit talent

Det er supervigtigt, at du altid fortsætter med at udvikle dit talent – lige meget om du er i job eller ej. Hvis ikke, vil din markedsværdi hurtigt drastisk reduceres, fordi du ikke længere har den nyeste viden indenfor dit felt og det kan gøre dig mindre attraktiv at ansætte.

At blive ved at videreudvikle dit talent – uanset om du er i job eller ej – er også afgørende for både din selvtillid og dit selvværd og dermed vigtig for din karriere generelt.

Der er mange muligheder for at videreudvikle dit talent, og i dette modul vil vi sammen udforske disse muligheder og lægge en plan for, hvordan du udvikler dit talent videre, hvorfra du er i dag.

Vi arbejder desuden med, hvordan du kan bruge og vise dit talent på en naturlig måde allerede inden du har fået job – og på den måde komme foran køen af ansøgere!

Metoderne tager naturligvis udgangspunkt i dig, hvem du er og dine helt særlige styrker og kompetencer. Sammen lægger vi en plan der ærer dig, og hvem du er, og som samtidig vil sikre din evne til at skabe resultater, trivsel og work-life-balance fremover.

 

Hvordan foregår det helt praktisk?

 • Dine personlige 1:1-coachingsessioner foregår via Skype, så du kan sidde hyggeligt derhjemme i sofaen med en kop te, nogle stearinlys og din notesbog, mens jeg guider dig trygt igennem processen
 • Samtalerne er 100% fortrolige, så du kan trygt tale om det, der virkelig rør sig i dig
 • Hver session ender med en konkret og overskuelig handleplan, så du helt præcist ved, hvad du skal gøre som det næste for at lykkes med at lande et godt job og få et fantastisk arbejdsliv. Det er slut med at være overvældet og løbe rundt som en høne uden hoved uden at få skabt de nødvendige resultater
 • Efter hver session vil du føle dig lettere, gladere, mere fri og mere energifyldt. Din tro på, at det nok skal lykkes dig at finde et godt job vil vokse sig større og stærkere efter hver eneste session!

 

Ja tak! Jeg skal helt klart med på dette forløb!

Jeg tilmelder mig lige nu ved at klikke her!

 

Frequently Asked Questions

Jeg tvivler på, at jeg har et talent og noget særligt at byde ind med. Er coachingforløbet så også for mig?

Ja, så er du netop landet det rette sted!

Hvis man har været ledig i noget tid, er det meget normalt at føle, at man ikke har noget talent eller noget særligt at byde ind med. Men min erfaring er, at det er løgn! Jeg ved, at også du har et helt unikt talent og nogle helt særlige kompetencer, der kan gøre en stor forskel.

Bare rolig, jeg skal nok guide dig igennem processen, så du finder dem. Spørgsmålet er ikke om du har et særligt talent og noget særligt at byde ind med, men i stedet om du er villig til at gøre det, der skal til for at finde det?

 

Coaching via Skype. Virker det?

Ja, se her hvad 2 tidligere klienter har skrevet om at blive coachet via Skype.

”Processen og det at blive coachet over Skype har fungeret meget fint! Til at starte med var jeg måske lidt skeptisk, om jeg kunne få nok ud af coachingen, når den forgik over Skype. Det synes jeg helt sikkert, at jeg fik! Vi kunne se hinanden og jeg kunne mærke dit nærvær i samtaleforløbet”. Susanne

”Det har fungeret fint [at blive coachet over Skype]. I starten troede jeg, at det ville være irriterende at blive coachet over skype, men det har været let tilgængeligt og har fungeret mindst lige så godt, som hvis vi sad overfor hinanden. Så det kan jeg varmt anbefale – også selvom man er en person, der bedst kan lide at sidde direkte overfor folk”. Hanne

Nogle kvinder foretrækker at blive coachet uden at der er billede på, så det bliver mere som en almindelig telefonsamtale, og det er helt fint. Hverken jeg eller mine klienter oplever at det har nogen betydning for hvor meget de får ud af sessionen.

 

Er der garanti for at jeg lander drømmejobbet, hvis jeg melder mig til coachingforløbet?

Nej, jeg kan ikke garantere dig eller andre nogle specifikke resultater – det er der ingen coach, der kan. Som coach er det min opgave at guide dig igennem en proces, men det er dig, der skal gøre arbejdet før, under og efter sessionerne. Det er din indsats, motivation, dedikation og din vilje til at arbejde hårdt og målrettet, der gør forskellen.

Nogle gange kræver det måske også et ekstra jobskifte, inden man lander drømmejobbet. Men uanset om du lander drømmejobbet i første hug eller ej, så vil du helt sikkert lande et bedre sted, end hvis du fortsat er ledig eller bare har fundet et job, der slet ikke passer til, hvem du er og hvad du har at tilbyde

 

Hvad nu hvis jeg er i tvivl om du er den rette til at hjælpe mig?

Prøv at læse min e-bog 7 jobsøgningsmyter, der (måske) spænder ben for dig i din jobsøgning, som du finder lige her. Du kan også læse ‘Hvem er jeg’, min filosofi og ‘Kunderne siger’. Hvis du kan lide, hvad du ser og det føles rigtigt at tilmelde dig, så plejer det at være tegn på, at det er den rette beslutning.

Alle der tilmelder sig forløbet skal i øvrigt igennem en 45 minutters gratis ”Find dit Drømmejob NU!”-coahingsession for at sikre, at vi er det rette match og at jeg er den rette til at hjælpe dig videre på din rejse mod at finde drømmejobbet.

 

Vil forløbet kræve noget særligt af mig?

Ja, helt sikkert. Du skal være villig til at gøre en (stor) indsats. Faktisk kan man sige, at din succes med forløbet er direkte proportional med din indsats, men tænk en gang, hvordan det vil føles, når du har landet det gode job! Det vil gøre det hele indsatsen værd. Jeg kan godt love dig, at det bliver en spændende og opløftende proces.

 

Jeg er ikke ledig, men jeg vil gerne skifte job eller karriere. Kan jeg også bruge forløbet?

Ja, forløbet kan også bruges af dig, som allerede er i job, men som gerne vil skifte job eller karriere. Når man vil skifte job eller karriere, skal man igennem en proces der meget ligner den, som man går igennem som ledig. Det kan dog blive nødvendigt at småjustere processen lidt, og det gør jeg selvfølgelig efter behov.

 

Hvad gør jeg, hvis jeg allerede har fået job inden forløbet er slut? Har jeg så spildt mine penge?

Nej for Søren da, det ville da ikke være fair. Hvis du hurtigt kommer i job, kan du – hvis du ønsker det – bytte coachingsessionerne ud til støtte i det nye job, så du kommer godt fra start og får hjælp og støtte, så du kan lykkes, trives og have work-life-balance. Eller du kan give de resterende coachingsessioner til en ven, der er ledig, og som du mener kan få glæde af dem

 

 

Alt der her får du:

•      7 VIP-dage á 3 timer værdi kr. 2.475,- pr. VIP-dag = Kr. 17.325,-
•      7 Coachingsessioner á ca. 1 ½ til 2 timers værdi kr. 1.650,- pr. session = Kr. 11.550,-
•      Bonus 1: Feedback på din ansøgning værdi kr. 3.860,- = Kr. 3.860,-
•      Bonus 2: Feedback på dit CV værdi kr. 3.860,- =  Kr. 3.860,-
•      Bonus 3: Samtaleforberedelse værdi kr. 3.860,- = Kr. 3.860,-
Værdi i alt   = Kr. 40.455,-
Din investering   = Kr. 26.950,-

 

Betalingsmuligheder:

Forløbet koster kr. 26.950,- (betales ved tilmelding)

Du kan også vælge at betale i 2 rater á kr. 13.725,-. Første rate betales ved tilmelding. 2. rate betales 30 dage senere. Eller…

Du kan også vælge at betale i 3 rater á kr. 9.383,-. Første rate betales ved tilmelding. De efterfølgende rater betales med 30 dages mellemrum.

 

Vær opmærksom på, at der kun er 4 pladser tilgængelig ad gangen! Skal én af disse pladser være din, så tilmeld dig lige nu ved at trykke her!