Kunderne siger

Her kan du læse hvad klienterne siger om min coaching. Klik på linkene nedenfor for at læse mere:

Det siger Christine om min coaching

Det siger Susanne om min coaching

Det siger Hanne om min coaching

Det siger Natasha siger om min coaching

 

 

Det siger Christine om min coaching:

Jeg har brugt Benedicte som coach flere gange, og efter hver session er jeg gået derfra med en større indsigt, optimisme og handlekraft i forhold til min problemstilling.

Benedicte er super skarp og kommer hurtigt ind til kernen af det, man ønsker hjælp til. Samtidig er hun meget lyttende og empatisk.

Benedicte hjalp mig bl.a. til at bevare optimismen i forhold til min jobsøgning samt at blive mere klar på mine ønsker til et nyt job. Jeg er nu i et job, som jeg er enormt glad for.

Benedicte er meget kompetent, og jeg kan kun anbefale hende som coach.

 

Det siger Susanne om min coaching:

Beskriv kort dit arbejdsliv og dine udfordringer før vi startede coachingen? Hvilken karakter gav du dengang dit arbejdsliv?

Da jeg startede mit coachingforløb hos dig havde jeg været arbejdsløs i 2 år. Jeg havde mistet fokus, og følte mig stresset, tung og træt.

Det var svært for mig at skrive ansøgninger og ringe til potentielle arbejdsgivere for at sælge mig selv, fordi jeg var i tvivl om hvad jeg havde at byde ind med. Eller rettere sagt, fordi jeg ikke mente, at jeg kunne noget.  Jeg manglede tro på, at jeg var god nok og at jeg kunne få et job, som jeg var glad for.

Jeg drømte om at få et meningsfyldt arbejdsliv, hvor jeg kunne udleve hele mig. Jeg ville rigtig gerne have et arbejde, hvor jeg kunne coache og støtte folk i at komme tilbage i arbejde. Men det var som om der var en stor boksebold mellem mig og et job. Jeg var meget ensom og savnede i den grad hjælp, støtte, struktur og retning.

Det var en meget svær periode i mit liv og jeg gav mit arbejdsliv karakteren 2, fordi jeg ikke havde noget job og jeg ønskede mig at frigøre mig fra dagpengesystemet.

 

Beskriv hvordan dit arbejdsliv ser ud i dag efter coachingforløbet? Hvad har været den størst mærkbare ændring? Hvilke karakterer vil du give dit arbejdsliv i dag?

Den største ændring er, at jeg har fået en fast stilling! Det er 11 år siden jeg har haft en fast stilling. Og – hvilket jeg er meget begejstret for – i min stilling coacher jeg! Jeg arbejder med borgere, der enten er sygemeldte eller ledige og som skal tilbage på arbejdsmarkedet. Det var det jeg ønskede mig! Det er her jeg føler, jeg kan gøre en forskel.

På en skala fra 1 – 10 ift. arbejdsliv er karakteren i dag 9.

 

Hvad har det givet dig at blive coachet?

Utrolig meget! Jeg er blevet meget mere tydelig på mine faglige og personlige kompetencer! Før var det fluffy og uskarpt hvad jeg havde at byde ind med, – men det kan jeg se nu. Jeg blev inspireret og fik min selvtillid tilbage. Jeg fandt min power og gå-på-mod frem og fik troen på, at jeg godt kunne få det job, jeg gerne ville have.

 

Hvilke resultater har du skabt på baggrund af coachingen?

Det vigtigste for mig, er at jeg har fået en fast stilling. Det, at jeg var klar på hvad mine faglige og personlige kompetencer var, gjorde at jeg kunne fremstå mere skarp i hvad jeg kunne tilbyde, da jeg søgte stillingen. Jeg kom til samtale og fik stillingen ud af 128 ansøgere!

I dag tror jeg også på, at jeg er coach. Det havde jeg svært ved at tage til mig i begyndelsen. Jeg får gode tilbagemeldinger på min coaching. Jeg har fået mere selvtillid og er blevet bedre til at tro på, at det jeg gør er godt nok.

 

Hvad kan du lide ved den måde jeg coacher på?

Du er dygtig, tillidsvækkende og har en lethed, der gør at jeg føler mig tryg i processen. Jeg føler, at jeg kan sige det der dukker op uden, at jeg skal lægge bånd på mig selv. Du har et overblik og jeg kan mærke, at du ved, hvorfor du stiller de spørgsmål du gør. Dit overblik er med til at skabe struktur og overblik for mig.

Og så er det en stor hjælp, at hver session ender med en konkret handleplan for det gør det hele mere overskueligt og giver ro på, gå-på-mod, glæde og ”yes, nu skal jeg i gang”.

Din gave er din ro, lethed og din skarphed. Du er god til at fange ord, stemninger og nuanceskift. Jeg er altid sluttet coachingen med en følelse af, at være blevet løftet af vores samtale.

 

Hvordan har det fungeret at coache over skype?

Processen og det at blive coachet over Skype har fungeret meget fint! Til at starte med var jeg måske lidt skeptisk, om jeg kunne få nok ud af coachingen når den forgik over Skype. Det synes jeg helt sikkert, at jeg fik! Vi kunne se hinanden og jeg kunne mærke dit nærvær i samtaleforløbet.

 

Hvis andre spørger om en coach, hvad vil du så sige om mig og vores samarbejde?

Jeg vil sige, at vores samarbejde har været dejligt, fedt og givende! Jeg oplever dig, som en meget empatisk og rummelig person. Når du coacher mig føler jeg mig aldrig forkert, for du dømmer mig ikke for de udfordringer og problemer jeg sidder med. Det gør at jeg føler mig tryg og let og dermed kan slappe mere af i coachingen.

Og så vil jeg fortælle, at din coaching var en kæmpe hjælp til at få fodfæste på arbejdsmarkedet igen! Det at jeg nu har en fast stilling er en meget fantastisk følelse. Det har giver mig så meget ro på.

 

Det siger Hanne om min coaching:

Hvordan så dit arbejdsliv og dine udfordringer ud før vi startede coachingen?

Da jeg startede med at blive coachet af dig var jeg ledig. Jeg følte mig usikker, langt fra arbejdsmarkedet og jeg var forvirret omkring, hvor jeg skulle gå hen for at komme til at arbejde med det, jeg synes var spændende. Jeg følte mig helt i knæ, fortabt og ikke særlig succesfuld. Jeg havde svært ved at få øje på hvad jeg stod for og hvad jeg havde lyst til. Jeg var stresset i både tanker og følelser og mine hverdage flød ud i hinanden.

Jeg havde samtidig en følelse af, at der var langt mere wild woman i mig end det jeg fik vist verden.

 

Hvordan dit arbejdsliv ser ud i dag efter coachingforløbet? Hvad har været den størst mærkbare ændring?

I dag et helt anderledes. Jeg føler enormt meget energi, kreativitet og lethed i mit arbejde. Der er stadig udfordringer og tvivl, men nu er jeg bedre rustet til, hvordan jeg kan tackle det. Med coachingen fik jeg nogle gode redskaber med på vejen.

Jeg har startet min egen virksomhed. Det siger alt. Inden vi startede coachingen havde jeg ingen idé om at jeg ville være selvstændig. Jeg havde viden, men vidste ikke hvad jeg skulle gøre med den. Gennem coachingen blev jeg klar over at opstart af egen virksomhed var den rigtige vej for mig.

Det har været kraftfuldt og energiforløsende for mig, at starte min egen virksomhed. Jeg føler, at jeg er kommet hjem til mig selv.

Det har gjort en kæmpe forskel for mig at blive coachet af dig, særligt fordi jeg blev mere bevidst om hvad jeg vil. Jeg lærte også at tro mere på mig selv og så fandt jeg modet, selvtilliden og kraften til at starte op for mig selv.

 

Hvad har det givet dig at blive coachet?

Jeg har fået rigtig meget ud af coachingen! Først og fremmest har det givet mig modet til at følge min vej og starte min egen virksomhed. Jeg har fået indsigt i de forhindringer, jeg havde lagt op for mig selv, og jeg er nu mere bevidst om, hvordan jeg arbejder mig gennem forhindringerne.

I stedet for at være forvirret, har jeg nu overblik, en følelse af indre ro og langt mere handlekraft. Jeg får gjort tingene nu og lader mig ikke længere stoppe når jeg møder udfordringer på min vej. Det har givet større selvrespekt.

Gennem coachingen har jeg fået skabt rammer, hvor der er produktivitet og effektivitet, men hvor der samtidig er plads til de bløde ting, der nærer mig. Derudover har jeg mere kærlighed til både mig selv og andre.

 

Hvilke resultater har du skabt på baggrund af coachingen?

Jeg er begyndt at udtrykke min viden, holdninger og meninger mere frit, og det føles virkelig godt. Det har bl.a. resulteret i at jeg har fået trykt en artikel i Jordemoderforeningens fagblad. Sidenhen er jeg blevet kontaktet af en journalist, der har interviewet mig til Avisen.dk. Det har virkelig været fedt!

Ja, og så har jeg startet min egen virksomhed – www.humanblueprint.dk – med udgangspunkt i min baggrund som jordemoder og shakti yoga mentor tilbyder jeg bla. graviditetsyoga, fødselsforberedelse, efterfødselstræning, konsultation og gruppeundervisning. På sigt ønsker jeg at sitet er en inspirationskilde til det holistiske kvindeliv med udgangspunkt i det videnskabelige såvel som det spirituelle.

 

Hvad kan du lide ved den måde jeg coacher på?

Du er super skarp. Jeg føler mig tryg ved at blive coachet af dig. Du er meget rummelig, og du forstår hvor jeg er, og hvad jeg har brug for. Du er god til at fornemme, hvor langt du kan gå, så jeg kommer tættere på mit mål, men du presser mig aldrig ud, hvor jeg ikke kan bunde.

Du stiller gode spørgsmål, der får mig til at reflektere og finde ind til kernen af mig selv. Du har en vis skarphed og kant og rigtig meget faglig og personlig viden at trække på, og netop vekselvirkningen mellem de gode spørgsmål og dine små input, giver en god dynamik i coachingen. Jeg har følelsen af at sidde overfor en ekspert.

Noget af det der er rigtig fedt, er at du skaber et rum, hvor der er plads til at være den man er. Og så er du god til at hjælpe med at få overblik, holde fokus og skabe struktur når tingene bliver for overvældende. Jeg er også glad for at hver coachingsesssion ender med en konkret handleplan.

 

Hvordan har det fungeret at coache over skype?

Det har fungeret fint. I starten troede jeg, at det ville være irriterende at blive coachet over skype, men det har været let tilgængeligt og har fungeret mindst lige så godt, som hvis vi sad overfor hinanden. Så det kan jeg varmt anbefale – også selvom man er en person, der bedst kan lide at sidde direkte overfor folk.

 

Hvis andre spørger om en coach, hvad vil du så sige om mig og vores samarbejde?

Du er fantastisk coach!

Du er skarp og meget rolig, rummelig og tillidsskabende. Du har overblik over procesen, mange redskaber at trække på, og en menneskelig forståelse, der gør, at du ved hvor ’skoen trykker’. Jeg giver dig min største og varmeste anbefaling.

 

Det siger Natasha om min coaching:

Jeg kontaktede Benedicte, fordi jeg ønskede en bedre work life balance. Mine hverdage føltes hektiske med et krævende job og mand, børn og hus. Jeg følte mig ret presset og havde brug for hjælp.

Min største udfordring var nok, at jeg manglede tid og overskud til at gøre nogle af de ting, som er vigtige for mig og og som gør mig glad og giver mig energi – udover min familie.

Benedicte coachede mig over et par måneder, og i løbet af den tid blev jeg bedre til at sætte mig selv i centrum for mit liv, og skabe plads til de ting, der giver mig overskud – selv i en travl hverdag. Jeg fik også sat en drøm på stand-by, der helt sikkert skal have liv en dag, men bare ikke nu hvor børnene har brug for mig. Det har givet mig ro på.

Efter coachingforløbet har jeg fået mere tid og energi til at gøre flere af de ting, som er vigtige for mig, og som gør mig glad. Det har betydet, at jeg har fået mere glæde og overskud ind i min hverdag, 

Benedicte er en meget kompetent coach og meget professionel og empatisk i sin tilgang. 

Jeg kan på det det varmeste anbefale et coaching forløb hos Benedicte, hvis man har lyst til at lære sig selv og sine værdier bedre at kende, og komme i gang med at skabe en bedre balance og overskud i livet. De erfaringer jeg har gjort mig undervejs i coachingen, har jeg fortsat stor glæde af i min hverdag.