Hvem er jeg?

 

 

 

Jeg hedder Benedicte Hey-Mogensen, og jeg brænder for at hjælpe mennesker med at udfolde deres potentiale i arbejdsmæssig sammenhæng.

I mit arbejde som coach hjælper jeg kvinder, der bøvler med deres arbejdsliv med at få et godt og bæredygtigt arbejdsliv. Et arbejdsliv, hvor de skaber fede resultater SAMTIDIG med at de trives og har work-life-balance.

 

 

Hvorfor er jeg god til det, jeg laver…

Lad mig bare starte med at være helt ærlig…

Jeg ville ønske, at jeg kunne fortælle dig, at jeg altid har haft et godt arbejdsliv med masser af succes, hvor jeg samtidig trivedes og havde en fantastisk work-life-balance. Jeg ville ønske, at jeg kunne fortælle dig, at det er derfor, at jeg er god til at hjælpe andre med at opnå det samme. Men hvis jeg gjorde det, ville jeg lyve for dig.

Sandheden er, at jeg selv har bøvlet rigtig meget med at få et godt arbejdsliv, hvor jeg både have arbejdsmæssig succes, trivsel og work-life-balance på én gang.

Det tog mig flere år at finde netop det arbejdsliv, der var rigtigt for mig. Det har været en lang rejse, men i dag har jeg et arbejdsliv, som jeg ELSKER. Et arbejdsliv, der gør mig glad, og hvor jeg får skabt resultater, samtidig med at jeg trives og har en fornuftig work-life-balance.

Så det er IKKE fordi, at jeg altid har været i stand til at skabe et godt og bæredygtigt arbejdsliv, at jeg er god til at hjælpe andre med det samme. Det er netop FORDI, jeg har bøvlet med mit eget arbejdsliv og fundet min vej, at jeg kan hjælpe andre med at skabe et arbejdsliv, der passer til den, de er. Et arbejdsliv, som de er glade for, og hvor de lykkes samtidig med at de trives og har work-life-balance.

Bøvlet hvordan, tænker du måske nok?

Mit arbejdsliv var i flere år noget af en rutsjebanetur. Der var fantastiske job, hvor jeg lykkedes godt, trivedes og havde work-life-balance. Der var mindre fantastiske job, hvor jeg ikke lykkedes så godt, som jeg gerne ville, og hvor min trivsel og min work-life-balance var virkelig udfordret. Jeg har også prøvet at være ledig i en længere periode – den mest vanskelige og udfordrende periode i mit liv.

Og hvis der er én ting jeg kan skrive under på, så er det, at det ikke er sjovt – ja til tider er det ligefrem smertefuldt, når man ikke trives i sit arbejdsliv. For mange af os er jobbet nemlig en stor del af vores identitet, og et sted, hvor vi bruger rigtig meget tid hver eneste uge. Så når vi ikke sidder i det (for os) rigtige job eller vi af andre grunde ikke trives eller lykkes, så godt som vi gerne vil i vores arbejdsliv, så kan det være både svært og udfordrende for os.

 

Når vores arbejdsliv ikke fungerer, breder det sig til vores privatliv…

Hvis vi ikke er 100% glade og tilfredse med vores arbejdsliv, breder det sig ofte som ringe i vandet til vores privatliv.

Arbejdsmæssige udfordringer og bekymringer har det nemlig med at stjæle vores fokus, tid og energi, selv når vi har fri, fordi vi kommer til at spekulere på, hvordan vi nu skal håndtere de udfordringer, som vi står med i vores arbejdsliv. Det koster på nærværet og samværet med dem vi holder af og det frarøver os vores glæde. Det giver ofte flere konflikter på hjemmefronten og efterlader os endnu mere trætte, udmattede og energiforladte.

Og én ting er sikkert: Det er svært at være den kvinde, mor, partner, veninde [fyld selv ind hvad det er for dig], som vi gerne vil være, når vi er trætte og energiforladte.

Jeg kender det. Jeg har selv været der. Og det har flere af mine klienter også.

Men jeg ved også, at det er muligt at få et godt arbejdsliv. Et arbejdsliv, hvor man lykkes, trives og har work-life-balance. Jeg har set det ske. Både for mig selv og mine klienter.

 

Min uddannelsesmæssige baggrund

Min uddannelsesmæssige baggrund er en Cand. Merc. Human Resource Management, samt en coachinguddannelse fra Manning Inspire.

Derudover har jeg taget et væld af kurser samt researchet, læst og studeret alt, hvad jeg har kunnet komme i nærheden af omkring high performance, trivsel og work-life-balance.

Jeg har prøvet et utal af strategier, redskaber og værktøjer, og jeg ved, hvad der virker og ikke virker, når man begiver sig ud på den rejse mod at skabe sig et fantastisk arbejdsliv.

Privat er jeg gift med Martin og sammen har vi 2 skønne piger på 3 og 9 år. Vi bor i Redmond, Washington, USA. Men bare rolig. Jeg kan stadig coache dig, selvom du bor i Danmark eller et andet sted i verden. Det sker bare over Skype! Smart, ik’?