Sådan tilmelder du dig “Fra Talent til Drømmejob”

Alle der er interesseret i det personlige 1:1-coachingforløb ”Fra Talent til Drømmejob”, skal igennem en kort ansøgningsproces og en 45-60 minutters GRATIS coachingsession.

Hvorfor? For at vi kan lære hinanden lidt at kende og være sikre på, at vi er et godt match. På den måde er der større chance for succes, og vi sikrer os, at vi ikke spilder hinandens tid – og penge!

Sådan gør du:

Trin 1:

Skriv til mig, at du er seriøst interesseret i at deltage i det personlige 1:1-coachingforløb ”Fra Talent til Drømmejob” på: benedicte@detbaeredygtigearbejdsliv.dk

Jeg vil samtidig bede dig om at svare på følgende spørgsmål:

 1. Hvad er din uddannelsesmæssige baggrund?
 2. Hvor længe har du været ledig?
 3. Hvad var dit sidste job?
 4. Kunne du lide dit sidste job (skriv gerne 2-3 linjer)?
 5. Hvor længe sad du i det job?
 6. På en skala fra 1-10, hvor vigtigt er det så for dig at finde et job lige nu?
 7. Dit fulde navn
 8. Din e-mailadresse
 9. Dit mobilnummer

 

Trin 2:

Vi finder en tid i kalenderen til din gratis ”Find Drømmejobbet Nu!”-1:1-session (45-60 minutters varighed). I løbet af denne session vil vi arbejde med at:

 • Skabe en krystalklar vision for hvilket type job, som du drømmer om, ligesom vi afdækker, hvad der skal til for at lande dette job – HURTIGT!
 • Afdække skjulte udfordringer, der måske er med til at sabotere din mulighed for at komme til jobsamtaler og gennemføre dem med succes (det er måske ikke det, som du tror)
 • Efter sessionen vil du opleve fornyet energi og gejst og føle dig inspireret til at fortsætte din jobsøgning og lande et godt job

 

Trin 3:

Du beslutter, om du vil sige endeligt ja til dig selv og investere i coachingforløbet ”Fra Talent til Drømmejob”, der hjælper dig med at lande drømmejobbet, så du kan få det fantastiske arbejdsliv, som du fortjener.

 

Hvis ja, så tilmelder du dig ved at skrive en mail til mig med det samme! Husk, at der kun findes 4 pladser på forløbet ad gangen!